Συχνές ερωτήσεις

Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού. Η θεραπεία ενδείκνειται για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.
Τα αποτελέσματα της δερμοαπόξεσης είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Το πρόσωπο και το δέρμα γενικότερα μετά την θεραπεία είναι πιο καθαρό, λαμπερό, νεανικό και λείο. Οι λεπτές ρυτίδες και οι κηλίδες έχουν μειωθεί, ενώ έχει περιοριστεί η ακμή και τα σημάδια γήρανσης. Με την εφαρμογή της θεραπείας της δερμοαπόξεσης προσώπου και σώματος με διαμάντι, επιτυγχάνεται:
  1. Βαθύς ιατρικός καθαρισμός δέρματος προσώπου, στήθους και ράχης, χωρίς τραυματισμούς, με απολέπιση και απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και των νεκρών κυττάρων
  2. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και τρέφεται με βιταμίνες
  3. Ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την ανάπλαση και σύσφιξη της επιδερμίδας
  4. Βαθιά ανανέωση της επιδερμίδας που οδηγεί στην βελτίωση της όψης και της υφής της (δέρμα πιο λείο, λαμπερό και νεανικό)
  5. Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών έκφρασης, όπως και καθυστέρηση των σημαδιών γήρανσης με την χρήση αντιοξειδωτικών
  6. Αντιμετώπιση σε δραστικό βαθμό της ακμής και των ουλών που προέρχονται από αυτήν ή προηγούμενες επεμβάσεις
  7. Μειώνει την όψη των δυσχρωμιών, κηλίδων ή πανάδων, λευκαίνοντας το δέρμα και κάνοντας το πιο λαμπερό
  8. Δημιουργείται καλύτερη ροή της λέμφου και μειώνονται τα οιδήματα

Η δερμοαπόξεση δεν επιτρέπεται να εφαρμοστεί σε άτομα που πάσχουν από δερματικές ασθένειες όπως ο λύκος και η ψωρίαση. Επίσης, αντενδείκνυται η εφαρμογή της σε άτομα που κάνουν για χρόνια θεραπείες με κορτιζόνη και άλλα ανάλογα φάρμακα. Τέλος, αν έχει γίνει πρόσφατη χρήση ισοτρετινοίνης και πάλι δεν επιτρέπεται η θεραπεία της δερμοαπόξεσης.

Logo

X